Cod Produs: C159 Ai nevoie de ajutor? +40 21 314.09.35 / +40 723 398 390
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Ingrediente:
500 g Tagliatelle Antonio Amato
65 g parmezan ras
Pentru ragu:
55 g unt
55g prosciutto taiat marunt
1 morcov mare tocat marunt
1 tulpina telina tocata marunt
100 g carne tocata macra de manzat/vita
100 g carne tocata de porc
1 pahar vin rosu sec Aglianico
3 linguri Sos de rosii Casareccia
Sare si piper dupa gust


Mod de preparare:
Intr-o cratita/tigaie,se topeste la foc mic untul.Apoi se adauga prosciutto,morcovul,telina si ceapa si le lasam la calit 10 minute.
Punem si carnea tocata,amestecand usor si continuu cu o lingura de lemn.
Le calim  timp de 15 minute,amestecand din cand in cand,pana se rumeneste carnea tocata.Turnam vinul si il lasam sa clocoteasca un pic ca sa se evapore alcoolul.
Apoi adaugam apoi pasta de rosii.
Lasam la foc mic,semi-acoperind cratita,timp de o ora si jumatate.
Cand sosul e aproape gata,punem la fiert pastele conform instructiunilor de pe pachet.
Pastele facute al dente se adauga peste sos si se amesteca usor.
Se serveste cu parmezan ras deasupra fiecarei portii in parte.

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!