PIGNATELLI Italy Paste Stringozzi cu sunca de porc Guanciale si crema ciuperci porcini cu trufe albe

 
Fii primul care scrie un Review
Cod Produs: C230 Ai nevoie de ajutor? +40 21 314.09.35 / +40 723 398 390
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Ingrediente:
250 grame paste Stringozzi
40 grame de crema ciuperci porcini cu trufe albe
3 felii de sunca Guanciale
Ulei de masline extravirgin


Mod de preparare:
Taiati sunca in fasii si prajiti-o intr-o tigaie cu un strop de ulei de masline extravirgin.
Fierbeti pastele.
Cand sunt gata,se soteaza intr-o tigaie se adauga sunca si sosul de crema ciuperci porcini cu trufe albe timp de un minut.
Pofta buna!itorii

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!