PIGNATELLI Italy Paste Stringozzi cu sunca de porc Guanciale si crema ciuperci porcini cu trufe albe

Cod Produs: C230 Ai nevoie de ajutor? +40 21 314.09.35 / +40 723 398 390
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Ingrediente:
250 grame paste Stringozzi
40 grame de crema ciuperci porcini cu trufe albe
3 felii de sunca Guanciale
Ulei de masline extravirgin


Mod de preparare:
Taiati sunca in fasii si prajiti-o intr-o tigaie cu un strop de ulei de masline extravirgin.
Fierbeti pastele.
Cand sunt gata,se soteaza intr-o tigaie se adauga sunca si sosul de crema ciuperci porcini cu trufe albe timp de un minut.
Pofta buna!itorii

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!